Ціна: 816.34 грн833 грн
Бутик жіночої білизни "Lele"
Бутик жіночої білизни "Lele"
Інші товари фірми:
Комплект Lupo line (Польша) Комплект Lupo line (Польша) Комплект Lupo line (Польша) Комплект Lupo line (Польша)

Комплект Lupo line (Польша)
Модель 1220! (Сорочка+трусики-бикини+ пеньюар) цена за ВЕСЬ НАБОР 833 грн!!!(435 грн (сорочка и стринги) + 398 грн (пеньюар и стринги)
Размеры (36, 38(M), 40, 42(XL)).