Ціна: 735 грн750 грн
Бутик жіночої білизни "Lele"
Бутик жіночої білизни "Lele"
Інші товари фірми:
Комплект Lupo line (Польша) Комплект Lupo line (Польша) Комплект Lupo line (Польша) Комплект Lupo line (Польша)

Комплект Lupo line (Польша)
Модель 1240! (Сорочка+трусики-бикини+ пеньюар) цена за ВЕСЬ НАБОР 750 грн!!!(370 грн (сорочка и стринги) + 380 грн (пеньюар и стринги)
Размеры (36, 38(M), 40, 42(XL)).