Ціна: 763.42 грн779 грн
Бутик жіночої білизни "Lele"
Бутик жіночої білизни "Lele"
Інші товари фірми:
Комплект Lupo line (Польша) Комплект Lupo line (Польша) Комплект Lupo line (Польша) Комплект Lupo line (Польша)

Модель 1244! (Сорочка+трусики-бикини+ пеньюар) цена за ВЕСЬ НАБОР 779 грн!!!(387 грн (сорочка и стринги) + 392 грн (пеньюар и стринги)
Размеры (36, 38(M), 40, 42(XL)).